Antal personer: 4
4 kycklingfiléer
2-4 vitlöksklyftor
1 gul lök
1-2 burkar krossade tomater
3 msk tomatpuré
1 pkt färska sockerärtor
salt och peppar
pasta
1. Skala och skiva vitlöksklyftorna tunt, fräs dem i en skvätt olja.
2. Strimla kycklingfiléerna och fräs dem tillsammans med vitlöken.
3. När kycklingen fått färg och är genomstekt, ställ den åt sidan så att den inte blir torr och överstekt.
4. Fräs löken i lite olja, slå på tomatkross och tillsätt tomatpurén.
5. Salta och peppra och låt sjuda 5-10 minuter.
6. Koka upp pastavatten och lägg i pastan.
7. När pastan börjar bli klar, rör ned kycklingen i tomatsåsen.
8. Servera pastan nykokt med kyckling och tomatsås på.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar