Sidor

tisdag 26 april 2016

Gratinerade pastaknyten med valnötter & fetaost

Antal portioner: 4 st
Ugn: 200 grader

500 g ostfylld färsk pasta
50 g broccoli i buketter/mindre bitar
1 dl valnötter
1/2 dl olivolja
100 g fetaost
1/2 tsk svartpeppar

tomatsallad
4-5 tärnade tomater
1/2 finhackad liten rödlök
1 riven liten vitlöksklyfta
1 msk olivolja
salt, svartpeppar och ev honung

1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Lägg pastan i saltat kokande vatten och koka kraftigt i 2 minuter.
3. Häll av vattnet och lägg pastan i en ugnsform.
4. Vänd runt pastan med broccoli, valnötter och olivolja.
5. Toppa med smulad fetaost och svartpeppar.
6. Gratinera i mitten av ugnen tills osten fått lite färg, ca 15 minuter.
7. Blanda alla ingredienserna till tomatsalladen och smaka av med salt, peppar och honung.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar