Sidor

söndag 5 maj 2013

Torsk med ingefära i kokosmjölk

Antal portioner: 4
Ugn: 225 grader

2 frysta torskblock (à 400 g)
1 tsk salt
1 fintärnad röd paprika
120 g färska haricots verts
1 strimlad rödlök
1 burk kokosmjölk (400 ml)
1/2 dl grovriven färsk ingefära
finrivet skal och saft av 1 lime
1 fiskbuljongtärning
1/2 tsk svartpeppar

1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Lägg torsken i en ugnssäker form och salta.
3. Täck fisken med grönsakerna och löken.
4. Blanda kokosmjölken med ingefära, skal och saft av lime och riv ner fiskbuljongtärningen.
5. Häll såsen över fisken och tillaga mitt i ugnen i ca 30-40 minuter.

Servera med t ex ris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar