Antal portioner: 4 st
2 dl ris
300 g kycklinglårfilé
300 g kycklinglårfilé
1 röd paprika
100 g vitkål
2 klyftor vitlök
1 msk olja
1 msk röd currypasta
1 msk strösocker
2 msk kycklingfond
1 dl kokosmjölk
1 limefrukt
1 msk färsk koriander
1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
2. Strimla kyckling, paprika och vitkål. Pressa vitlöken.
3. Hetta upp olja i en stekpanna. Fräs kycklingen och grönsakerna tillsammans med currypastan på hög värme i 4-5 minuter.
4. Tillsätt socker, fond och kokosmjölk. Låt puttra i fem minuter och smaka sedan av med salt och peppar.
5. Tillstt till sist pressad limesaft.
Lägg upp i en skål och toppa med koriander. Servera med riset.
Källa: ViktVäktarna
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar